luni, 10 decembrie 2012

Imi lipsesti...

N-am mai scris de mult. Am tot evitat sa scriu. Nu imi gaseam locul, rostul, nu intelegeam cine sunt si incotro ma indrept. Nici acum nu inteleg.
 A trecut un an. Maine implinesc 21 de ani si nu mi-am gasit rostul in viata. Ma macina anumite idei, ma consum din ce in ce mai mult si ma intreb oare ce o sa se aleaga de viata mea. A fost un an groaznic. Am pierdut mai mult decat am castigat. Am pierdut una din cele mai iubite fiinte din viata mea. Pe 23 noiembrie bunicul a murit. Am realizat ca moartea nu vine cand vrei, vine exact cand nici prin gand nu iti trece ce te asteapta. Am trait zile de cosmar. Probabil moartea lui o sa ma marcheze pe viata. Niciun cuvant nu poate explica cum ma simt in ultimul timp. As fi vrut sa fie langa mine de ziua mea, as fi vrut sa treaca anii si sa ma vada cum cresc, cum imi intemeiez o familie si cum vin cu nepotii la el. Asta isi dorea cel mai mult.
 In fiecare colt al casei i se simte lipsa. De fiecare data cand ma duc acasa si nu il vad realizez ca nu mai e...starea mea de soc inca nu trece. Imi lipsesti! Ne lipsesti! Anul asta sarbatorile sunt triste.                                                                                                              R.I.P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
Traiesc. Sau cel putin asa ma amagesc zi de zi. Iubesc, pacat ca decat eu.

Arhivă blog